Kerstlunch 2023
Maandag 18 december 2023
Inloop vanaf 12:00 uur voor een welkomstdrankje.
Daarna een warme lunch met 3 gangen: Voor-, hoofd- en nagerecht.
Voor het voor- en hoofdgerecht kan worden gekozen uit vlees, vis en vegetarisch. De keuze graag vooraf bekend te maken (vóór 1 dec).
MENU:
1. Voorgerecht:
– klassieke met de hand gesneden steak tartaar met toast, of:
– mosselen met gekonfijte prei, mais, lamsoor en saffraan beurre blanc, of:
– verse witte kaas met room, biet, gerookte venkel, geglaceerde amandel en rozemarijn vinaigrette.
2. Hoofdgerecht:
– Bavette met sjalotten, mousseline van aardappel, waterkers, en bearnaisesaus, of:
– Op de huid gebakken rode poon, puree van zoete aardappel met snijbiet en dragon, of:
– Taartje van filodeeg met pastinaak, bospaddenstoelen duxelles, truffel en gerookte rozemarijn.
3. Nagerecht:
– Chocolade moelleux met verschillende bereidingen van citrus en creme anglaise, of:
– Taart met citroen meringue, of:
– Le PetitChef creme brulee met een vleugje speculaas.
Bistro Le Petit Chef
https://bistrolepetitchef.nl
Emmastraat 49 (hoek Kerklaan)
2282 AN Rijswijk