Kerstlunch 2023

Maandag 18 december 2023

Inloop vanaf 12:00 uur voor een welkomstdrankje.

Daarna een warme lunch met 3 gangen: Voor-, hoofd- en nagerecht. 

Voor het voor- en hoofdgerecht kan worden gekozen uit vlees, vis en vegetarisch. De keuze graag vooraf bekend te maken (vóór 1 dec).

 

MENU:

1. Voorgerecht: 

– klassieke met de hand gesneden steak tartaar met toast, of:

– mosselen met gekonfijte prei, mais, lamsoor en saffraan beurre blanc, of:

– verse witte kaas met room, biet, gerookte venkel, geglaceerde amandel en rozemarijn vinaigrette. 

2. Hoofdgerecht:

– Bavette met sjalotten, mousseline van aardappel, waterkers, en bearnaisesaus, of:

– Op de huid gebakken rode poon, puree van zoete aardappel met snijbiet en dragon, of:

– Taartje van filodeeg met pastinaak, bospaddenstoelen duxelles, truffel en gerookte rozemarijn. 

3. Nagerecht: 

– Chocolade moelleux met verschillende bereidingen van citrus en creme anglaise, of:

– Taart met citroen meringue, of:

– Le PetitChef creme brulee met een vleugje speculaas.

Bistro Le Petit Chef
https://bistrolepetitchef.nl
Emmastraat 49 (hoek Kerklaan)
2282 AN Rijswijk